fbpx

Obslúžili sme viac ako 100 svadobných hostín a osláv

Svadobná hostina, či rodinná oslava je moment, kedy sa zíde celá rodina, priatelia a známi. Spolu sa zabávajú a užívajú spoločné chvíle.

Pre organizátora je to však náročná úloha. Je potreba vyhovieť hosťom, rodine a  tiež treba docieliť spokojnosť všetkých hostí.

Program, výzdoba, šaty, obrad, fotograf, DJ  ….

A čo pohostenie?

Pohostenie má kľúčový vplyv na priebeh svadobnej zábavy, či oslavy. S jedlom prídu hostia do kontaktu hneď na začiatku svadobnej zábavy a vytvoria si prvý dojem o kvalite služieb, ktoré im hostiteľ a organizátor zabezpečil. 

Tu je potrebné vsadiť na istotu a zohratý tím.

Čo povedali naši klienti

Golden Catering odporúčame so všetkými desiatimi. Obsluha na profesionálnej úrovni, jedlo bolo neskutočne výborne, všetci hostia si ho veľmi vychvaľovali :). Čím náš KD nedisponoval, to bez problémov zadovážili. Na konci svadby nechali všetko pekné čisté, upratané, takže za nás top catering. Ak nehľadáte obyčajný catering alias vývarovňu, tak Golden Catering je to správne miesto ❤️

Frederika Lovászová Svadba júl 2024

Služby Golden Catering sme využili na svadbe 22.6.2024 a naša skúsenosť bola veľmi pozitívna. Prístup personálu bol profesionálny a všetko zvládali počas celej noci s úsmevom na tvári až do skorého rána. Počas organizovania svadby nám vyšli vždy v ústrety a do ponuky postupne zapracovali všetky naše požiadavky. Celý proces prebehol hladko a bez stresu. Golden Catering môžeme určite odporúčať každému! Za nás 5 hviezdičiek a ak by sa dalo, dali by sme aj 6 🙂

Michal Svadba jún 2024

Mali sme golden catering na svadbe varili nám pre 110 ľudí, neľutujeme! Pán Jokai je veľmi príjemný človek ak čokoľvek potrebujete sa spýtať poradí Vám čo by bolo možno lepšie a ukáže Vám vhodnú alternatívu. Veľká spokojnosť. Ďakujeme.

Melánia Lacušková Svadba august 2023
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Najčastejšie otázky

Najčastejšie je to prestieranie, t.j. návleky na stoličky, obrusy, rautové sukne. Ak nie je k dispozícií riad tak kompletný, alebo čiastočný inventár. Svadobnú hostinu od prípitku, hostinu, bufetové stoly. Samozrejme všetko s obsluhou a záverečným uprataním riadu a stolov.

Alkoholické a nealkoholické nápoje (okrem čapovaných), zákusky, domáce produkty.

Ak si to želáte a daný priestor disponuje vhodným priestorom, je možné pripraviť jedlo aj na mieste.

Kontaktujte nás, dohodneme sa na degustácií vybraného jedla. (degustácia jedla je spoplatnená, v prípade využitia našich služieb bude odpočítaná zo sumy objednávky)

FAQs

Máte otázku

Ak máte konkrétnu otázku, radi na ňu odpovieme.